Bemutatkozás

A Galéria Grill Étterem Budapestről Békéscsaba felé a 44-es főúton található Szarvason a Holt-körös hídján áthaladva balról. Éttermünk magyaros ízvilággal, halas specialitásokkal, kellemes hangulatú frissen felújtott környezettel és közvetlen, kedves személyzettel várja meglévő és új vendégeit. Kínálatunk feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor ötleteivel és egyszerűségével.

Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, nálunk az étkezés mindig élményt jelent.

Hangulatos belső bár, lenti étkezőrész, galéria rész és terasz várja vendégeinket éttermünkben, ahol vállaljuk születésnapok, céges rendezvények, osztálytalálkozók, bankettek és egyéb családi rendezvények lebonyolítását is.

Kellemes környezetben, különleges ízekkel, a szakácsaink alkotásaival és ajánlataival várunk téged is. Hétköznapokon a’la carte, valamint menüajánlatok mellett az ünnepnapokra és különleges alkalmakra is tartogatunk meglepetéseket: borvacsorák, bormustrák, szezonális különleges programokkal várjuk mindazokat, akik ellátogatnak hozzánk.

Darts Club, Ingyenes WIFI, LCD televízión az aktuális sportesemények követése.

Térj be hozzánk! Ha erre utazol, állj meg nálunk!

Gondoskodunk róla, hogy nem bánod meg…

Szállítási díjak

Szarvas - belterület

Szarvas beterületén ingyenes

Szarvas - külterület

6.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
6.000 Ft alatti rendelés esetén +800Ft

Békésszentandrás, Csabacsűd

6.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
6.000 Ft alatti rendelés esetén +800Ft

Csomagolási díjak

Áraink a csomagolóanyag díját nem tartalmazzák
Csomagolás díja: 100 Ft / doboz
Pizzák csomagolási díja: 150 Ft / doboz
Sültes tálak csomagolási díja: 300 Ft / tál