Általános szerződési feltételek

A www.galeriagrill.hu webáruház és a weblap üzemeltetője:
Cégnév: GUSTO PLUSZ Vendéglátó Kft.
Székhely: 5540 Szarvas, Csónak utca 9.
Adószám: 11688817-2-04
Cégjegyzékszám: 04-09-009568
E-mail cím: info@galeriagrill.hu

Általános tudnivalók
Jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan termékre és szolgáltatásra, mely a www.galeriagrill.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) történő házhozszállítással kapcsolatos.
A Weboldalon történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon és feltételekkel.
Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a www.galeriagrill.hu felületén.
A szerződés nyelve magyar.
A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat a szolgáltató nem iktatja.
A www.galeriagrill.hu szolgáltatásait bárki (18. életévét betöltött személy, vagy törvényes képviselő engedélyével rendelkező személy) jogosult igénybe venni, amennyiben a weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát. A sikeres regisztrációval a Megrendelő az ÁSZF rendelkezéseit elfogadja és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakat:

Regisztráció
Vásárló köteles a valóságnak megfelelő adatokat megadni, illetve változás esetén frissíteni azokat.
Regisztráció után egy értesítő e-mailt kap a megadott e-mail címre. A kapott e-mail tartalmazza a felhasználó nevet és a belépési oldal linkjét, melyre kattintva elfogadja a jelen Általános Szerződési feltételeket, illetve az adatkezelési tájékoztatót.
A felhasználó hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Vásárló felelős. Amennyiben a Vásárló tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a szolgáltatót.
Amennyiben Felhasználó regisztrációját törölni szeretné a következő e-mail címen kérheti: info@galeriagrill.hu

A rendelés menete
Az ár tartalmazza a megrendelt étel árát, a csomagolási költséget és az ÁFA-t.
Az ár a házhozszállítás (kiszállítás) költségét nem tartalmazza.
Szarvas belterületén a házhozszállítás (kiszállitás) díjmentes.
Szarvas külterületén 6000 Ft feletti rendelés estén a (házhozszállítás) kiszállítás díjmentes, 6.000 Ft alatti rendelés esetén 800 Ft.
Békésszentandrás, Csabacsűd:  6000 Ft feletti rendelés estén a kiszállítás díjmentes, 6.000 Ft alatti rendelés esetén 800 Ft.

A kívánt tétel/tételek kiválasztása után a Pénztár menüpont alatti Megrendelés elküldése gombra kattintva rögzítheti rendelését.
Hibás adatbevitel esetén Vásárlónak a rendelése véglegesítéséig a Kosár menüpontra lehetősége van a módosításra, törlésre.
Abban az esetben, ha a vásárlás véglegesítése után fedez fel hibát a Vásárló, a rendelés leadásától számított 5 percen belül módosíthatja vagy mondhatja le rendelését az alábbi telefonszámokon: +36 (66) 218 380 vagy +36 30 9834 078
Szolgáltató a Megrendelő vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles a Megrendelő részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: Magyar
Szolgáltatót a Vásárló által tévesen vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.

Fizetési lehetőségek
Készpénz, OTP Szép Kártya, Bankkártya
Az étel átvételekor a futárnál van lehetőség készpénzes, bankkártyás illetve szép kártyás fizetésre egyaránt.

Reklamáció
Vásárló panaszát az alábbi elérhetőségeinken jelezheti:
Telefon: +36 (66) 218 380 vagy +36 30 9834 078
E-mail: info@galeriagrill.hu

Scroll to Top
Scroll to Top

Sajnálattal közöljük, hogy a Galéria Grill Étterem március 1-én végleg bezár.
A januártól életbe lépett rezsi költségeink olyan mértékben megemelkedtek, melyet lehetetlenség kigazdálkodni.
Köszönjük, hogy eddig velünk voltatok!

Házhozszállítás: Hétköznap 11:00- 20:00 | Szombaton 11:00 – 20:00 | Vasárnap szünetel

Szállítási díjak

Szarvas - belterület

A kiszállítás ingyenes.

Szarvas - külterület

18.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
18.000 Ft alatti rendelés esetén 1.000 Ft

Békésszentandrás, Csabacsűd

18.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
18.000 Ft alatti rendelés esetén 1.000 Ft.

Csomagolási díjak

Áraink a csomagolóanyag díját nem tartalmazzák
– csomagolás díja (normál): 100 Ft / doboz
– csomagolási díja (pizza): 150 Ft / doboz
– csomagolási díja (sültes tál): 500 Ft / tál