Általános szerződési feltételek

A www.galeriagrill.hu webáruház és a weblap üzemeltetője:
Cégnév: GUSTO PLUSZ Vendéglátó Kft.
Székhely: 5540 Szarvas, Csónak utca 9.
Adószám: 11688817-2-04
Cégjegyzékszám: 04-09-009568
E-mail cím: info@galeriagrill.hu

Általános tudnivalók
Jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan termékre és szolgáltatásra, mely a www.galeriagrill.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) történő házhozszállítással kapcsolatos.
A Weboldalon történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon és feltételekkel.
Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a www.galeriagrill.hu felületén.
A szerződés nyelve magyar.
A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat a szolgáltató nem iktatja.
A www.galeriagrill.hu szolgáltatásait bárki (18. életévét betöltött személy, vagy törvényes képviselő engedélyével rendelkező személy) jogosult igénybe venni, amennyiben a weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát. A sikeres regisztrációval a Megrendelő az ÁSZF rendelkezéseit elfogadja és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakat:

Regisztráció
Vásárló köteles a valóságnak megfelelő adatokat megadni, illetve változás esetén frissíteni azokat.
Regisztráció után egy értesítő e-mailt kap a megadott e-mail címre. A kapott e-mail tartalmazza a felhasználó nevet és a belépési oldal linkjét, melyre kattintva elfogadja a jelen Általános Szerződési feltételeket, illetve az adatkezelési tájékoztatót.
A felhasználó hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Vásárló felelős. Amennyiben a Vásárló tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a szolgáltatót.
Amennyiben Felhasználó regisztrációját törölni szeretné a következő e-mail címen kérheti: info@galeriagrill.hu

A rendelés menete
Az ár tartalmazza a megrendelt étel árát, a csomagolási költséget és az ÁFA-t.
Az ár a házhozszállítás (kiszállítás) költségét nem tartalmazza.
Szarvas belterületén a házhozszállítás (kiszállitás) díjmentes.
Szarvas külterületén 6000 Ft feletti rendelés estén a (házhozszállítás) kiszállítás díjmentes, 6.000 Ft alatti rendelés esetén 800 Ft.
Békésszentandrás, Csabacsűd:  6000 Ft feletti rendelés estén a kiszállítás díjmentes, 6.000 Ft alatti rendelés esetén 800 Ft.

A kívánt tétel/tételek kiválasztása után a Pénztár menüpont alatti Megrendelés elküldése gombra kattintva rögzítheti rendelését.
Hibás adatbevitel esetén Vásárlónak a rendelése véglegesítéséig a Kosár menüpontra lehetősége van a módosításra, törlésre.
Abban az esetben, ha a vásárlás véglegesítése után fedez fel hibát a Vásárló, a rendelés leadásától számított 5 percen belül módosíthatja vagy mondhatja le rendelését az alábbi telefonszámokon: +36 (66) 218 380 vagy +36 30 9834 078
Szolgáltató a Megrendelő vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles a Megrendelő részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: Magyar
Szolgáltatót a Vásárló által tévesen vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.

Fizetési lehetőségek
Készpénz, OTP Szép Kártya, Bankkártya
Az étel átvételekor a futárnál van lehetőség készpénzes, bankkártyás illetve szép kártyás fizetésre egyaránt.

Reklamáció
Vásárló panaszát az alábbi elérhetőségeinken jelezheti:
Telefon: +36 (66) 218 380 vagy +36 30 9834 078
E-mail: info@galeriagrill.hu

Szállítási díjak

Szarvas - belterület

Szarvas beterületén ingyenes

Szarvas - külterület

6.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
6.000 Ft alatti rendelés esetén +800Ft

Békésszentandrás, Csabacsűd

6.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
6.000 Ft alatti rendelés esetén +800Ft

Csomagolási díjak

Áraink a csomagolóanyag díját nem tartalmazzák
Csomagolás díja: 100 Ft / doboz
Pizzák csomagolási díja: 150 Ft / doboz
Sültes tálak csomagolási díja: 300 Ft / tál